Mi-am descoperit propria feminitate

Dieta hormonală
September 20, 2016
Secretele feminităţii fără vârstă
October 1, 2016

Mi-am descoperit propria feminitate

Întotdeauna am fost o femeie plină de vitalitate, sănătoasă și nu m-am gândit niciodată că ar putea fi altfel.

De aproximativ 3 ani, gradat au început să apară primele simptome neplăcute, care au devenit în timp din ce în ce mai supărătoare, ca de exemplu: constipația, diminuarea memoriei de scurtă durată, stări de devitalizare grave, somnolență, menstruație neregulată, dureri pre/post menstruale puternice și de lungă durată, probleme de digestie, meteorism abdominal, uscăciunea tenului, inflamații/infecții genitale recidivante, acnee, dureri articulare, iritabilitate, tristețe, lipsa poftei de viață, depresie. Nu m-am gândit ca aceste simptome/afecțiuni pot fi asociate perioadei de premenopauză, mă gândeam ca sunt prea tânără pentru așa ceva, la 42-43 de ani.

După 2 ani am facut analizele hormonale din sânge, care au confirmat totuși intrarea mea în perioada de premenopauză. Însă nu am ajuns să găsesc soluții clare și eficiente, întrucât nu voiam să recurg la tratamentul hormonal de sinteză.

După un timp am aflat de workshopul SECRETELE FEMINITĂȚII FĂRĂ VÂRSTĂ și acolo am găsit cu adevărat, răspunsuri la toate intrebările mele legate de aceste simptome/afecțiuni, am înteles ce efort imens depune tot corpul meu, ca să facă față fluctuațiilor hormonale survenite. Simt o ușurare sufletească foarte mare, o stare de relaxare, pentru faptul că există multiple soluții naturale de a mă echilibra, atât fizic cât și emoțional și am auzit relatări despre femei care, punând în practică ce au învătat, au obținut rezultate chiar excepționale.

Prin intermediul acestui workshop am ajuns să mă cunosc mai bine, mai profund, să-mi descopăr propria feminitate.

Am făcut si analizele hormonale salivare pe baza cărora, dna dr Ibram Munire mi-a prescris tratamentul hormonal natural din gama Luxury, sub formă de ovule și capsule, foarte specific necesitaţilor reale ale corpului meu.

Îmi doresc să le spun tuturor femeilor că sunt minunate, că exista soluții și speranțe reale la orice vârstă de a-și îmbunătăți considerabil calitatea vieții, de a readuce zâmbetul pierdut pe buze, bineînțeles și în funcție de disponibilitatea fiecăreia de a depune eforturile necesare pentru aceasta.

Sunt foarte recunoscătoare că am avut posibilitatea să particip la acest workshop.

Mulțumesc pentru profesionalismul, blândețea, răbdarea, căldura sufletească și preaplinul care au însoțit cunoașterea pe care am primit-o. Toate acestea ne-au redat speranța si bucuria de a trăi.

Vă mulțumesc din suflet,

Gabriela C. (45 de ani)